• osmo vedenpuhdistin pumppu ja vesiletku
 • osmo vedenpuhdistin oikea reuna
 • osmo vedenpuhdistin pumppu ja vesiletku
 • osmo vedenpuhdistin oikea reuna

Osmo vedenpuhdistin 500l säiliöllä

5979,00  EUR6717,00  EUR

Tuotetunnus (SKU): VEOSMO22ME500 Osasto: Avainsana tuotteelle
 • Osmo vedenpuhdistin tuottaa helposti ja varmasti puhdasta juomavettä merivedestä niin mökille kuin taloon. Osmo on kehitetty Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin ja toimii käänteisosmoosilla. Puhdistin on rakennettu turvallisista ja laadukkaista sertifikoiduista komponenteista.

  Osmon energiatehokkuus perustuu sen kestävään ja yksinkertaiseen rakenteeseen – laadukkaan Lowara-FranklinElectrics raakavesipumpun ansiosta ei tarvita ylimääräistä kuluvaa ja energiaa kuluttavaa korkeapainepumppua! Eikä ole sattumaa että juuri tämä pumppu tuli laitteeseen valituksi – yrityksen perustajalla on yli 30 vuoden kokemus juuri näistä EU:ssa valmistetuista pumpuista.

  Merivedenlämpötila – ja myös veden suolaisuuden vaihtelu Ahvenanmaan ja Perämeren välillä – vaikuttaa puhtaanveden tuottoon joka on Osmolla 70-180 litraa tunnissa. Tuottoa voi seurata laitteen sisällä olevasta virtausmittarista.

  Standardiosista koottuna Osmoon saa vaihtosuodattimia ja varaosia nopeasti Vesiliikkeen verkkokaupasta tai hyvin varustelluista LVIS alan liikkeistä. Esimerkiksi ylijännitteen rikkoman korkeapainepumpun sähkömoottorin vaihto kestää n. 30 minuuttia eikä vaadi erityisosaamista tai erikoistyökaluja. Osmo vedenpuhdistimen korjattavuus pidentää laitteen elinkaarta ja tekee näin merkittävän ekologisen hyppäyksen kohti kestävämpää puhtaanveden tuottoa.

  Voit tehdä asennuksen helposti itse ilman työkaluja! Tarvittaessa voit joutua katkomaan muoviputkia rautasahalla lyhyemmäksi – muista mitata tai arvioida matka raakaveden luota puhdistimen sijaintipaikkaan ja valitse asennuspakettiin mukaan riittävä määrä vesi- ja sähköjohtoa.

  Osmo vedenpuhdistimessa on vakiona suurimmat ja tehokkaimmat esisuodattimet sekä itsepuhdistuva hiekkasuodatin. Kotelointi on iskun- ja vedenkestävä IP66-luokituksen mukaan. Osmo on erittäin hiljainen puhdasta vettä tehdessään – pumppu sijoitetaan mereen tai järveen jolloin laitteesta kuuluu vain kevyttä suhinaa!

  Osmo vedenpuhdistin on CE-merkitty ja sen tuottaman veden laatu täyttää WHO:n juomavesistandardit.

  Muihin markkinolla oleviin laitteisiin verrattuna Osmo on ylivoimaisesti paras huollettavuudeltaan, se on suuniteltu modulaariseksi ja koottu Suomessa helposti saatavista ja vaihdettavista osista. Esisuodatus on tehokas ja riittävä suurimpaan osaan tilanteista jolloin vältytään käänteisosmoosikalvojen ennenaikaiselta tukkeutumiselta ja korkeapainepumppua kuormittavalta liikakäynniltä.

  Lue lisää Osmo vedenpuhdistimesta.

 • Paino 85 kg (kilogramma)
  Mitat 120 × 80 × 120 cm (senttimetri)
  Putkien pituudet

  10 metriä +0€, 25 metriä +90€, 50 metriä +240€

  Käyttövesi pumppu

  Ei pumppua, Grundfoss Scala1 +498€

 • Osmon merivesikäyttöön asentamisessa tarvitset jonkun alla olevista tarvikevaihtoehdoista:

  1. Osmo vedenpuhdistin + hiekkapuhdistin pumppuyksikkö +
   1. 10m pitkät asennus putket ja johdot ja suojaputki
   2. 25m pitkät asennus putket ja johdot ja suojaputki
   3. 50m pitkät asennus putket ja johdot ja suojaputki
   4. Custom pitkät asennus putket 50m ylittyessä (sähköpostitilaus)
  2. Osmo vedenpuhdistin + hiekkapuhdistin pumppuyksikkö + asennustarv. + 200l elintarviketankki pintavipalla
  3. Osmo vedenpuhdistin + hiekkapuhdistin pumppuyksikkö + asennustarv. + 200l elintarviketankki pintavipalla + puhtaanveden jakopumpulla
  4. Osmo vedenpuhdistin + hiekkapuhdistin pumppuyksikkö + asennustarv. + 500l elintarviketankki pintavipalla + puhtaanveden jakopumpulla

  Tuotepaketti ei sisällä kiinnitystarvikkeita, poijukellukkeita avomeriasennusta varten eikä vesijohtoa puhtaanveden kuljettamiseksi pois joko suoraan puhdistimesta tai puhdasvesitankista (puhdistimesta tankkiin sisältyy).

Nopeat toimitukset

Vesiliike.fi Osmo Vedenpuhdistin

Tyytyväiset asiakkaat

Monipuoliset maksutavat

Turun Seudun Vesiliike Oy
Prosessikatu 2
21110 Naantali

+35844242 8989
myynti[a]vesiliike.fi

© Turun Seudun Vesiliike Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.